autor:

Rodinný dům s uměle vytvořeným loftovým prostorem v japonském městě Yoro

kategorie:
Living | bydlení
publikováno:
počet komentářů:
0
Rodinný dům s uměle vytvořeným loftovým prostorem v japonském městě Yoro

Jedním z hlavních požadavků klienta u studia Airhouse Design Office bylo, aby navrhli prostor, kde se nikde nikdo neschovává a prezence rodiny je zde neustále cítit. V reakci na to vymyslelo studio v podstatě jeden velký otevřený prostor a chytře využili charakteristické rysy stávajícího skladu v japonském Yoro.

Velká kuchyň byla nainstalována tak, aby perfektně vyhovovala manželům, pro něž je vaření nejen koníčkem, ale i zaměstnáním a dalším zajímavým prvkem je uměle vytvořený loftový prostor, kde mají svůj pokoj děti.

Při rekonstrukci se také velmi dbalo na izolaci, protože vytopit otevřený prostor o výměře 131 čtverečních metrů by mohlo náklady na provoz domu i několikanásobně zvýšit.

 

Fotografie: Toshiyuki Yano

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál