autor:

Inspirace: Barcelonský byt chytře využívající veškerý prostor do posledního centimetru

kategorie:
Living | bydlení
publikováno:
počet komentářů:
0
Inspirace: Barcelonský byt chytře využívající veškerý prostor do posledního centimetru

V barcelonské čtvrti Gracia se mladá rodina rozhodla pro rekonstrukci staré čistírny/prádelny na svůj budoucí domov. Španělský architekt Carles Enrich ho navrhl jako jeden velký otevřený prostor, kde pouze koupelna funguje jako uzavřená místnost. Také perfektně využil prostor do té doby nevyužívaný, ať už jako sklad nebo knihovnu nebo rovnou ložnici, která je zavěšená ve vzduchu na černých ocelových nosnících.

Při prohlížení fotogalerie možná ztratíte přehled, kolik pater vlastně v tomto nádherném prosvětleném bytě je, ale věřte, že architekt jen velmi chytře využil veškerý prostor nejen v podobě podlahové výměry, ale i prostoru od podlahy ke stropu. 

 

 

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál