autor:

Barcelonský byt od studia Nook na jehož renovaci byly použity zbylé materiály z předchozích projektů

kategorie:
Living | bydlení
publikováno:
počet komentářů:
0
Barcelonský byt od studia Nook na jehož renovaci byly použity zbylé materiály z předchozích projektů

Barcelonské architektonické studio Nook Architects se pustilo do renovace v pořadí již čtvrtého bytu ve stejné budově v gotické čtvrti Barcelony a využili pro to zbylé materiály z předchozích třech projektů.

Zbylé dlaždice se např. perfektně hodily do kuchyně, modrá barva je nyní na zdech a žlutě natřeli dřevo, ze kterého jsou některé plochy na zdech.

Skvělým detailem je ložnice v mezaninovém extra prostoru, který se architekti rozhodli takto chytře využít, protože konkrétně tento byt nabízel vyšší výšku stropu. My jsme se zamilovali, vy také? :)

 

Fotografie: Nieve

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál