autor:

Zahradní oáza přímo uprostřed Sydney

kategorie:
Architektura
publikováno:
počet komentářů:
0
Zahradní oáza přímo uprostřed Sydney

"The Garden Room" je název projektu, ve kterém byl dům z pozdní viktoriánské doby v centru Sydney přeměněn na jakousi zahradní oázu a studio Welsh + Major ho navrhlo jako flexibilní obydlí, které dokonale integruje dům do okolí a i naopak okolí do domu.

 

Fotografie: Brett Boardman

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál