autor:

Vila v japonském Naganu přizpůsobená sněhu stejně jako vysokým letním teplotám

kategorie:
Architektura
publikováno:
počet komentářů:
0
Vila v japonském Naganu přizpůsobená sněhu stejně jako vysokým letním teplotám

Toshiharu Naka z tokijského architektonického studia Naka přidal asymetrickou střechu s převislými okapy k tomuto domu ve známém japonském lyžařském resortu a vznikla tak velká krytá terasa pro jeho obyvatele. 

Nachází se v zalesněné oblasti v prefektuře Nagana a perfektně se přizpůsobuje dramaticky se měnícímu místnímu klimatu, který zahrnuje husté každodenní sněžení v zimě a vysoké teploty v létě.

Další japonskou stavební krásu najdete TADYTADY a TADY

 

Fotografie: Torimura Koichi, Toshiharu Naka

 

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál