autor:

Sklad uprostřed jihokorejských rýžových polí zrekonstruovaný na moderní bydlení pro mladý pár

kategorie:
Architektura
publikováno:
počet komentářů:
0
Sklad uprostřed jihokorejských rýžových polí zrekonstruovaný na moderní bydlení pro mladý pár

V jihokorejském městě Pohang, přímo uprostřed rýžových polí, navrhlo studio GAON rekonstrukci dvoupatrového betonového skladu, který zde byl postaven před dvaceti lety, aby v něm mohl pohodlně žít mladý pár. Jelikož byl rozpočet na tuto rekonstrukci omezený a během přestavby se objevilo několik komplikací, nezbyly peníze na zvelebení exteriéru. A tak pozvali několik svých přátel-umělců a ti se už postarali o zbytek... :)

 

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál