autor:

Rodinnému domu v Antverpách přibyla šestimetrová skleněná stěna, která perfektně propojuje interiér s exteriérem

kategorie:
Architektura
publikováno:
počet komentářů:
0
Rodinnému domu v Antverpách přibyla šestimetrová skleněná stěna, která perfektně propojuje interiér s exteriérem

 

Studio Sculp IT (architekti Pieter Peerlings a Silvia Mertens) navrhlo úchvatnou renovaci rodinného domu v belgických Antverpách, kterému tak přibyla skleněná stěna, která funguje jako obrovské dveře či obrovské okno, chcete-li, vážící úctyhodné 4 tuny a měřící na výšku 6 metrů.

Nejenže je tak interiér doslova přesycen světlem, kuchyně a jídelna jsou také nenásilně propojeny se zahradou. A když už jsme u toho, tyrkysová lednice, bíle natřené odhalené cihlové zdivo a dřevěné doplňky, tomuto krásnému domovu také zrovna neubližují ♥

 

Fotografie: Luc Roymans

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál