autor:

Čistý design a maximální prosvětlení interiéru v rodinném domě v kopcích nad rakouským Dornbirnem

kategorie:
Architektura
publikováno:
počet komentářů:
0
Čistý design a maximální prosvětlení interiéru v rodinném domě v kopcích nad rakouským Dornbirnem

Rakouský Haus Hohlen je jedním z těch projektů, při jejichž prohlížení ztratíte dech. Nachází se v kopcích nad městečkem Dornbirn a dům je nejen působivý sám o sobě, ale také poskytuje překrásný výhled na deltu Rýna a Bodamského jezera.

Původně byl postaven v roce 1961, později ale potřeboval rozšíření, aby pohodlně ubytoval čtyřčlennou rodinu. A právě rozšíření a nové rozvržení  navrhl rakouský architekt Jochen Specht. Vyjádřil se, že jediná část stavby, kterou by rád zachoval původní jsou kamenné základy a tak se zde změnilo téměř vše. Haus Hohlen je tak vynikajícím příkladem architektury, která je šetrná a moderní a dokáže existovat v harmonii s přírodou.

 

Fotografie: Studio Jochen Specht

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál