autor:

Restaurace / kavárna: Silo, Brighton

kategorie:
Restaurace
publikováno:
počet komentářů:
0
Restaurace / kavárna: Silo, Brighton

Podnik jménem Silo v Brightonu je restaurací, pekařstvím a kavárnou v jednom, což by nebylo až tak zajímavé, pokud by nebyl také prvním britským podnikem, který neprodukuje žádný odpad. Za touto skvělou myšlenkou navrácení se k pre-industriální době stojí Douglas McMaster, který ji před pár lety odkoukal v australském Melbourne. Sám zde vaří i servíruje a svým zákazníkům vždy říká, co si za chvíli vloží do úst.

Příprava na místě je přinejmenším impozantní. McMaster a jeho malý tým používají tradiční a primitivní metody produkují své vlastní jídlo: melou si mouku, připravují jogurty, válí oves, pečou chléb, vaří ocet i pivo, pěstují houby, suší své maso a také kompostují zbytky veškerých potravin. Možná pracný, ale velmi upřímný koncept, který vás donutí ocenit potraviny naprosto jinak, než jste byli zvyklí...

 

Název: Silo

Adresa: 39 Upper Gardner Street

North Laine, Brighton

Velká Británie

 

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál