autor:

Restaurace: Bird, Londýn

kategorie:
Restaurace
publikováno:
počet komentářů:
0
Restaurace: Bird, Londýn

Manželé Cara Ceppetelli a Paul Hemings jsou majiteli podniku jménem Bird v londýnské čtvrti Shoreditch, který se specializuje na smažené kuře. Doufají, že ho jejich zákazníci budou zbožňovat tak jako oni sami a také, že pozvednou relativně skromnou formu rychlého občerstvení na něco lepšího a výjimečnějšího stejně jako se to v nedávné době povedlo burgerům.

Než si otevřeli svůj vlastní podnik ve zrekonstruovaném starém skladu s ponechanou industriální atmosférou, procestovali Asii a Spojené státy od New Yorku, přes Philadelphii až do Chicaga a soukali do sebe tolik informací, chutí a receptů, kolik jen zvládli, aby zpět v Londýně mohli nabídnout zákazníkům to nejlepší smažené kuře v mnoha podobách. 

Nebo můžete v Londýně vyzkoušet a ochutnávat v jedné z následujících restaurací: Raw Duck (TADY), Wishbone (TADY), Burrito Mama (TADY), Grain Store (TADY), Canteen (TADY), Cabana - Brasilian Barbecue (TADY), Ceviche (TADY), Chooks (TADY), Terrace Restaurant (TADY), Gail´s Kitchen (TADY), Whyte & Brown (TADY), The Riding House (TADY), The Wahaca Southbank Experiment (TADY), Union Jacks (TADY), The Wapping Project (TADY).

 

Název: Bird

Adresa: 42-44 Kingsland Road

E2 8DA  Londýn-Shoreditch

Velká Británie

 

Bird 2

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál