autor:

Bar: Mikkeller Bar, Kodaň

kategorie:
Bary
publikováno:
počet komentářů:
0
Bar: Mikkeller Bar, Kodaň

Kodaňský Mikkeller je jeden z nejmenších mikro-pivovarů na světě, který se nebojí s chutí piva experimentovat a když k tomu přidáte neuvěřitelně atraktivní design interiéru, máte místo, které by byla v krásné Kodani škoda minout. Pochopitelně mají i menu perfektně se hodící k pivu, takže nebudete muset nikam odbíhat a shánět podnik, kde zahnat hlad.

V Kodani doporučujeme jeden z těchto hotelů: Hotel SP34 (TADY), Central Hotel & Café (TADY) nebo Fox Hotel (TADY), do baru zajděte sem: bar Lidkoeb (TADY) a najíst do resturací např. The Standard (TADY), Kul (TADY), Kødbyens Fiskebar (TADY), Julian Toldboden (TADY) nebo The Amass Restaurant (TADY).
 

Název: Mikkeller Bar

Adresa: Vestebrogade 20, 1th

1620  Kodaň

Dánsko

 

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál

  • Paté hl.

    Restaurace / vinárna: Paté Paté, Kodaň

    V kodaňské čtvrti Kødbyen se nachází restaurace / vinárna Paté Paté, jejíž majitelem je Kenn Husted a kam nejen místní rádi chodí za skvělou španělsko-marocko-francouzskou kuchyní.

  • Almanak hl.

    Restaurace: Almanak, Kodaň

    Kodaň je na podniky oceněné michelinskými hvězdami velmi bohatá - vždyť Noma vyhrála několikrát za sebou titul nejlepší restaurace na světě, a přispívá k tomu i krásná restaurace Alamanak.

  • Geranium 2 hl. 0

    Restaurace: Geranium, Kodaň

    Rasmus Kofoed je trojnásobným držitelem prestižní kulinářské ceny Bocuse d´Or (nejdříve bronz, poté stříbro a nakonec zlato) a v Kodani je mozkem luxusní restaurace Geranium, která má právem již dvě Michelinské hvězdy.

  • Italy hl.

    Restaurace: Italy, Kodaň

    Italy je kodaňská restaurace, která do Skandinávie přináší středomořské chutě na něž je Itálie velmi, velmi bohatá. Když však vstoupíte dovnitř, nemáte na první pohled jasno, že se zde připravuje autentická kuchyně...

  • Kodaň restau

    Restaurace: Julian Toldboden, Kodaň

    Budova kodaňské restaurace Toldboden nevypadá zvenku nijak oslnivě, ale prostor jejího interéru je krásně prosvětlený díky skleněným stěnám a navíc její poloha přímo u vody je prostě perfektní.

  • Kadeau hl. 0

    Restaurace: Kadeau, Kodaň

    Nordická kuchyně je složená především z čerstvých ryb a zeleniny a to prostě nemůže v kombinaci s uměním tamních (atraktivních) kuchařů dopadnout jinak než skvěle ♥

  • Kokkereit 2 hl.

    Restaurace: Kokkereit, Kodaň

    Michelinskou hvězdou oceněná kodaňská restaurace Kokkereit na svém webu uvádí, že jejich často se měnící menu sestává prostě a jednoduše z toho, co je zrovna na zahradě, v lese nebo v přilehlých řekách a jezerech v top kondici.

  • Kul 2

    Restaurace: Kul, Kodaň

    Nádhernou kodaňskou restauraci Kul vedou dva mladí kuchaři Christian Mortensen & Henrik Yurk, oba již nyní ve svém mladém věku oceněni za své schopnosti Michelinskou hvězdou, což je předzvěstí něčeho výjimečného.

  • Radio hl.

    Restaurace: Radio, Kodaň

    Vše, z čeho se v kodaňské restauraci Radio vaří je pěstováno na organické farmě nedaleko dánského hlavního města a na proces pečlivě dohlíží tým kuchařů, který sem jezdí plodiny i sklízet a vybírat ty nejlepší z nejlepších.