autor:

Listové těsto a kvalitní potraviny, ...Food actually!

kategorie:
Food actually
publikováno:
počet komentářů:
2
Listové těsto a kvalitní potraviny, ...Food actually!

Listové těsto a kvalitní potraviny hl

ram-horni

Nikdy jsem neměla ráda představování. Nikdy jsem o sobě neřekla to, co jsem chtěla a pokaždé si přitom připadám velmi zvláštně. Takže ať to máme už za sebou. Jmenuju se Andrea a skoro všichni mi z nepochopitelného důvodu říkají Ája. Aby to neznělo úplně jako z večerníčku, upravila jsem si to v psané podobě alespoň na Aya. Ti, co mi říkají jinak, u mě mají žlutou pandu. (Kdybych před vámi stála, a ani jeden z vás by se po žluté pandě neusmál, už by šlo do tuhého). Věnuji se reklamní fotografii, zajímám se o lifestyle, vaření (i když moje kuchařské umění je značně rozporuplné a kolísá), mám ráda ruch velkoměst, tlusté časopisy a tenké knížky, chodit na boso, neustále mám na něco chuť a den bez sladkosti pro mě není den. Budu se tady věnovat jídlu a jeho stylingu, psát pro vás recenze restaurací, dávat doporučení na kvalitní potraviny, ale také vám dávat tipy na bytové doplňky a jejich případný styling. A všechno to fotografovat tak, abyste si to pamatovali ještě alespoň druhý den. Takže se mějte hezky a nechte se inspirovat.

sediva-cara

Listové těsto

Listovému těstu patří první článek, protože ho máme rádi všichni. Navíc je jednoduché chutí i přípravou a z ledničky na něj můžete dát cokoliv, co v ní najdete. U nás, když se odpoledne upeče, jsou po něm večer jen drobky na pekáči. To neplatí o mém „heroickém výkonu“, který jsem předvedla dnes v kuchyni, takže vám ukážu jen fotky před tím, než jsem moje veledílo dala do trouby. Snad mi to odpustíte, přece jen to bylo poprvé :-)

worn 1

Listové těsto a kvalitní potraviny 1

Ač se to nezdá, listové těsto je velmi náročné na přípravu, takže doporučuji si ho koupit. Je běžně k dostání a dokonce i v takové podobě, kterou jen rozbalíte a nemusíte ani válet.

worn 2

Listové těsto a kvalitní potraviny 2

sediva-cara

Jestli máte nějaký skvělý recept po babičce, nebo nějakou oblíbenou úpravu listového těsta, neváhejte se s ostatníma podělit dole v komentářích.

sediva-cara

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


2 komentáře

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál

TOPlist