autor:

Horké broskve s vanilkovým krémem

kategorie:
Food actually
publikováno:
počet komentářů:
0
Horké broskve s vanilkovým krémem

Tento dezert by vám neměl zabrat více jak 10 minut. Pokud nebudete jako já zápasit 45 minut s otevřením plechovky. Do malého hrnce nalijte broskve i se šťávou z plechovky. Přidejte skořicový svitek a  ohřívejte na prudkém ohni dokud sirup z broskví nezhoustne. Vanilkový krém si mezitím připravíte jako klasické šodó z pudinku. Sáček vanilkového pudinku, sáček vanilkového cukru, 3 žloutky a 2 až 3 lžíce krupicového cukru ( já osobně dávám jen ten vanilkový ) rozšleháte v litru studeného mléka. Na mírné teplotě vaříte dokud směs nezhoustne a necháte ji ještě minutu povařit. Pak už stačí jen nalít krém na talíř, posadit do něj teplé broskve a posypat sušenkami ( já použila obyčejné piškoty, ale skvěle by se na tom vyjímaly třeba zázvorové sušenky ). A pokud budete chtít být dokonalí, na vrch si dejte lístečky máty. S karafiátem to nezkoušejte. To bylo jen na efekt.

Horké broskve s vanilkovým krémem 1

 


Co budete potřebovat:

broskve v plechovce
celou skořici
vanilkový pudink
1litr mléka
sušenky na posyp
vanilkový cukr

 

Sdílet článek

Pokud vás článek zaujal a chcete podpořit práci autora, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je kliknout na "To se mi líbí". Vaše odezva nás vede k tomu, abychom pokračovali v publikování, a proto děkujeme za každé sdílení nebo komentář. REDAKCE WORN


0 komentářů

Sděl ostatním svůj názor...

Pro přidání příspěvku se prosím přihlašte, nebo zaregistrujte.

Okomentovat


Čti dál